Ticketverkoop Steengroevetheater raps van start voor nieuwe productie Deurdonderen

– Het is alweer de 11e Steengroeve-theaterproductie: ‘Deurdonderen – ‘n onwies Normaal spektakel’. Vandaag 10.00 uur is de ticketverkoop van start gegaan via Theater De Storm. Zowel online als fysiek kunnen tickets gekocht worden. De muziektheatervoorstelling vindt volgend jaar zomer plaats op 6, 7, 9 en 10 augustus.

Deze Steengroeve-productie wordt een groots theatraal en muzikaal spektakel waarin de muziek van de band centraal staat. De creatieve leiding is in handen van Bavo Galama, Peter Groot Kormelink en Gerben Kruisselbrink. “De steengroeve biedt een fantastisch decor. Het is rotsachtig, ruig en hard. Vanaf het eerste moment dat ik in de groeve stond wist ik dat die eeuwenoude kalklagen een prominente rol krijgen in het verhaal”, verklapt scriptschrijver Galama alvast.

“Hoewel we de band Normaal gaan eren, wordt het geen standaard coverband avond. We brengen verhalen en getuigenissen van Achterhoekers en Normaal fans ten tonele. Een verhaal over hoe belangrijk sommige nummers zijn geweest in hun leven. Het wordt een terugblik op 50 jaar boerenrock en wat dit heeft betekent voor het platteland”, vertelt Groot Kormelink. “En ja, natuurlijk gaan we ook gewoon keihard Høken, daldeej’n en brekken!”, vult Kruisselbrink aan.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-10-24 05:31:43


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.