Stiekem dansen met Toontje Lager in DRU poppodium

– Een van de meest populaire nederpopbands uit de jaren’ 80, Toontje Lager, geeft op vrijdag 8 december een concert in het DRU poppodium in Ulft. De avond begint om 20.30 uur.

Hits als Net als in de Film, Stiekem gedanst, zijn evergreens onder de Nederlandstalige hits. In de beginjaren’80 behoort Toontje Lager naast bands als Doe Maar, De Dijk, Frank Boeijengroep en Het Goede Doel tot de populairste Nederlandstalige bands in Nederland. Na meer dan dertig jaar staat Toontje Lager met zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de bezielende leiding van Erik kan het publiek weer als vanouds genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik uit 1986.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek, zo laat DRU cultuurfabriek weten.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-11-24 07:01:18


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.