Sportverkiezing Oost Gelre in hippere vorm

– Bezoekers die op Koningsdag in Lichtenvoorde de Sportverkiezing Oost Gelre op het podium hebben gemist, kunnen vrijdagavond 12 mei naar de Sportkantine in de Mattelier in Groenlo komen. Daar wordt in de nieuwe en hippere vorm bekend gemaakt wie de beste sporters en het beste sportteam van het jaar zijn geworden.

Tot op heden vonden de sportverkiezingen in Oost Gelre plaats tijdens Koningsdag in Lichtenvoorde. De Sportraad organiseerde de verkiezingen samen met de COL, de organisatoren van Koningsdag.

Hier kwam begin dit voorjaar een einde aan. De Sportraad heeft in samenwerking de stichting ‘Heel Oost Gelre Beweegt’ besloten om de verkiezingen in een nieuw jasje te steken en grootser aan te pakken. Met dank aan sponsoren is het gelukt om dit te realiseren.

Op vrijdagavond 12 mei vindt in de Mattelier te Groenlo de ’Anytime Fitness Sportkantine’ plaats. Tijdens deze sportieve feestavond vindt niet alleen de verkiezing sporter, sportteam, sporttalent en bijzondere sporter plaats maar tevens geven we aandacht aan de vrijwilligers in de sport en de sportverenigingen zelf. Een avondvullend programma met muziek, een optreden van Erben Wennemars, een presentatie door Job van Eunen (Schrijver van het boek “De gelukkige vereniging’’), een panel met oud-topsporters Lonneke Sloetjes, Jelle van Gorkom en Lynn Knippenborg.

Dit alles onder presentatie van Fardau Wagenaar en Arjan ter Bogt. De entree is gratis, maar meld je wel aan, adviseert de organisatie.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-05-09 14:12:12


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.