Speel jij mee in ’n Onwies Normaal Spektakel?

Na de zeer succesvol afgesloten voorstellingsreeks Romeo+Julia in het Steengroevetheater, presenteert het Steengroeve Theater in de zomer van 2024: DEURDONDEREN – ’n Onwies Normaal Spektakel.

De muziektheatervoorstelling vindt plaats op 6,7,9 en 10 augustus 2024. Hiermee brengt het Steengroeve Theater een ode aan de Achterhoek, maar bovenal aan de band Normaal, die vijftig jaar geleden, in 1974, werd opgericht. De voorstelling gaat niet over het ontstaan en de lotgevallen van de band, maar plaatst de muziek van Normaal in de hoofdrol.

Muzikaal leider. Galama: “de tijdgeest waarin de muziek van Normaal geschreven is, maar ook de muzikaliteit van de band zijn een enorme inspiratie. De liedjes barsten van de goede verhalen.” De invulling van het overige creatieve team en de cast wordt nader bepaald aan de hand van het script dat nu geschreven wordt. Een rockband, live orkest en groot regionaal projectkoor gaan onderdeel uitmaken van het spektakel.

Je kunt je vanaf nu aanmelden als onder andere acteur, actrice, figurant en meer voor het Steengroeve spektakel van dit jaar! Van Boerenkinkels tot hittepetitten en van motorcrossers tot bodybuilders; we hebben een divers palet aan hoofd- en bijrollen. Benieuwd naar alle rollen? Kijk dan op www.steengroevetheater.nl

Wat moet je weten?

1e ronde – Stuur jouw auditie-video + een korte vragenlijst in voor 11 maart
2e ronde – Zet hem in je agenda, want als je gekozen wordt zijn de live audities op 23 maart.

Luister hier naar het gesprek op Radio Gelderland:

Wil jij meespelen in ’n Onwies Normaal Spektakel? Reageer dan hieronder.

Geschreven door Xandra Rakier op 2024-03-08 07:22:51


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.