Nieuwbakken Recreantenorkest Excelsior begint vol overgave aan eerste muziekjaar

– Het in september 2022 opgerichte Recreantenorkest van Muziekvereniging Excelsior Winterswijk gaf op zondag 15 januari het eerste concert. Het orkest, werkte in de periode tussen oprichting en nu hard aan dit concert dat resulteerde in een leuk en gezellig Nieuwjaarsborrelconcert.

Onder leiding van dirigente Miranda Loff is er een zeer gevarieerd en feestelijk programma gebracht, passend bij de opening van het nieuwe jaar. De vele bezoekers genoten van een gezellige ambiance wat voor het recreantenorkest een geslaagde muzikale ochtend werd. Aansluitend aan het concert is er geproost op het nieuwe jaar tijdens een gezellige nieuwjaarsborrel.

Wie tijdens het concert enthousiast is geworden en ook een keer muziek wil spelen is welkom bij het Recreantenorkest van Excelsior zoekt. Het orkest is bedoeld voor muzikanten die samen muziek willen maken, maar waarvoor de muzikale lat niet te hoog hoeft te liggen. Niet alleen oud-leden van Excelsior zijn welkom, iedereen die een hout-, koper- of slagwerkinstrument speelt, of in het verleden zo’n muziekinstrument heeft gespeeld en minimaal het niveau van het A-diploma heeft is welkom. De repetities vinden wekelijks plaats op de donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur met een pauze en gezellige nazit in MFA Pelkpark, Hakkelerkampstraat 55 te Winterswijk. Kun je nog geen muziek maken, maar lijkt het je wel ontzettend leuk? Op donderdagavond 19 januari start Excelsior met een kennismakingscursus voor volwassenen. Voor meer interesse kan er contact worden opgenomen met Linda Colenbrander, via opleiding@excelsior-winterswijk.nl.

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2023-01-16 14:05:56


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.