Midzomernacht: De avond valt, magie komt tot leven bij Kinderboerderij de Ahof in Aalten

AALTEN – Vrijdag 31 mei 2024 is het zo ver. De langste dag tussen zonsopgang en zonsondergang waarbij de magie tot leven komt bij kinderboerderij de Ahof in Aalten aan de Polstraat. Op deze dag worden verschillende activiteiten aan geboden en worden verhalen verteld, waarbij alle studenten in hun magische rol zitten. Voor iedereen van jong tot oud is er op het festivalterrein wat te beleven, nodigt welzijnsorganisatie Figulus uit.

Dit jaar wordt de derde editie van het Midzomernachtfestival georganiseerd door Humankind Kinderopvang en Ontwikkeling, Figulus Welzijn, Estinea en studenten van het Graafschap College. De studenten hebben naast de activiteiten op het terrein ook drie routes gemaakt waar ouders en familie aan kunnen deelnemen.

Voor de allerjongste kinderen zijn er feeën en andere magische wezens op het terrein aanwezig. Voor de oudere schoolkinderen is er een wat spannender route met spoken en monsters in het Loohuisbos waar je met een huifkar naartoe wordt gereden. Dat zal een spannende middag gaan worden. Gelukkig is het lang licht.

Het festival begint om 14:30 uur en duurt tot 18:30 uur. Er zijn verschillende hapjes en drankjes. Kinderen en onze gasten van Estinea en Beth San krijgen hiervoor een gratis strippenkaart. Wij vragen aan volwassenen een kleine vergoeding, het is alleen mogelijk om te pinnen. “Samen maken we er een onvergetelijke magische dag van. Iedereen is van harte uitgenodigd.”

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2024-05-22T13:45:49+02:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.