Marathon Nationaal Landschap en Obelink onderschrijven samenwerking voor de Landschapsloop in het najaar

– Landschapsloop Winterswijk en Obelink gaan samenwerkingsovereenkomst aan

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Obelink Vrijetijdsmarkt ondertekenden op donderdag 21 juli Heleen Beijers van Obelink en Wout van den Berg, voorzitter van de Stichting Marathon Nationaal Landschap een meerjarige samenwerkingsovereenkomst. In het najaar gaat dit wandel- en hardloopevenement van start onder de nieuwe naam: Obelink Nationaal Landschapsloop Winterswijk. Het bestuur van de stichting is bijzonder blij met deze langdurige samenwerking. Heleen benadrukt dat Obelink er veel aan gelegen is om haar binding met Winterswijk te versterken.

De landschapsloop is een wandel- en hardloop evenement dat in het najaar wordt gehouden door het Winterswijkse landschap. Op 30 september, zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober kan er in het verrassende coulisselandschap gewandeld worden. Met elke dag een andere route en een keuze uit meerdere afstanden, meldt de stichting Marathon Nationaal Landschap.
De stichting heeft ook routes voor hardlopers uitgezet met bijzondere rustpunten voor een pauze. Het parcours is af te leggen als sololoper, met een duo of een triogroep waarbij de deelnemers afwisselend lopen en fietsen.

Obelink is bijzonder trots om aan dit speciale evenement bij te mogen dragen en hiermee vooral Winterswijk, de thuisbasis van Obelink, onder de aandacht van een nog breder publiek te kunnen brengen. Het bestuur van de stichting stelt de maatschappelijke betrokkenheid van Obelink bijzonder op prijs. Het is meer dan alleen een financiële ondersteuning. Obelink en de Marathon hebben voor een gedeelte ook dezelfde doelgroep. Denk hierbij aan de grote hoeveelheid van sport- en outdoorartikelen welke door Obelink aangeboden wordt. Op 30 september, 1 en 2 oktober 2022 vindt het evenement onder de nieuwe naam Obelink Nationaal Landschapsloop Winterswijk plaats in het coulisselandschap van Winterswijk.

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-07-22 08:42:05


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.