Maatschappelijke organisaties kunnen zich promoten in het Lichtenvoordse corso

– Het bloemencorso wordt op handen gedragen in Lichtenvoorde. Daar is de organisatie van SBL (Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde) heel blij mee. Bedrijven, verenigingen, organisaties, kunnen hiervan mee profiteren in de zogeheten Promotiekaravaan.

Bloemencorso Lichtenvoorde biedt aan verenigingen, organisaties en bedrijven de kans om zichzelf te presenteren in de Promotiekaravaan. “Met tienduizenden bezoekers langs de kant een ideale kans om je te laten zien”, aldus voorzitter Thijs Kroezen. De promotiekaravaan trekt over de corsoroute vóór het Bloemencorso uit en deelname is gratis.

In aanloop naar zondag 10 september wordt op de bouwlocaties hard gewerkt aan de schitterende corsowagens. Het Bloemencorso zet Lichtenvoorde op de kaart en trekt veel bezoekers. Er valt veel te beleven. Het ideale moment om jezelf als vereniging, bedrijf, organisatie, evenement of als sponsor van het corso te laten zien.

Promotiekaravaan

De Promotiekaravaan is een vast onderdeel van de optocht, vertelt Thijs Kroezen. “Bezoekers komen steeds vroeger naar Lichtenvoorde. Enerzijds om een leuke plek langs het parcours uit te zoeken, maar ook omdat ze een dagje Lichtenvoorde willen beleven. De promotiekaravaan is daar onderdeel van.”

Maatschappelijke instellingen

Naast bedrijven en sponsoren wil het corso vooral verenigingen, stichtingen en goede doelen uit Oost Gelre de kans bieden zich te presenteren. Thijs Kroezen hoopt dat ze er gebruik van maken. “Net als bij het corso draait het daar ook om vrijwilligers, saamhorigheid en verbondenheid. Dat mag je best laten zien en horen.”

Meedoen aan de Promotiekaravaan

Deelname aan de Promotiekaravaan is gratis. Aanmelden kan via een mail naar promotiekaravaan@bloemencorso.com. Daar kunnen belangstellenden ook terecht met vragen. “We hebben er inmiddels ervaring mee en kunnen deelnemers prima op weg helpen. Ik zou zeggen, meld je aan en laat je zien aan de tienduizenden bezoekers langs de route!”

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2023-08-15 06:16:06


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.