Koninklijke Onderscheiding voor voetbalfanaat Wim Peppelman uit Mariënvelde

– Wim Peppelman woont in Mariënvelde en doet heel veel vrijwilligerswerk in Wolfersveen (Zelhem) bij de lokale voetbalclub. Hij werd vrijdagavond bij de voetbalclub van Wolfersveen vrijdagavond verrast met een lintje. Burgemeester Marianne Besselink reikte deze Koninklijke Onderscheiding uit.

Wim Peppelman (71) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontvangt de onderscheiding voor zijn langdurige inzet voor de voetbalvereniging Wolfersveen in Zelhem. Vanaf 1976 is hij jeugdtrainer en scheidsrechter bij Wolfersveen. Vanaf 1981 verricht hij bestuurswerk in verschillende functies waaronder jeugdsecretaris.

Daarnaast is hij betrokken bij het onderhoud van de sportaccommodatie en helpt hij met het organiseren van acties om geld op te halen voor de vereniging.
Ook is hij vrijwilliger bij de Stichting Kerkepaden Mariënvelde en helpt hij met het onderhoud van de kerkepaden. Omdat het zwaartepunt van zijn vrijwilligerswerk in Zelhem ligt, heeft de burgemeester van de gemeente Bronckhorst de uitreiking gedaan en niet de burgemeester van Oost Gelre Annette Bronsvoort.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-10-28 16:12:35


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.