Komt het Zien: met een visuele beperking naar het theater

– Met een visuele beperking naar het theater, festival of evenement? Dat kan. Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn, nu ook bij Theater De Storm.

Dankzij de live audiodescriptie en speciale meet & feel inleiding kun je alles volgen. Via een koptelefoon hoor je de audiobeschrijving van onze blindentolken en mis je niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet.

Op 31 maart 2023 zal Komt het Zien! de nieuwe show BAROCK van Ellen ten Damme verzien van live audiodescriptie en een speciale meet & feel inleiding.

Samen met haar band nodigt Ellen je uit om toe te treden tot haar hofhouding en deelgenoot te worden van een wervelende avond vol theatrale uitbundigheid. Haar show is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Tickets

Blinden en slechtzienden kunnen in de zaal zitten waar ze willen. De koptelefoons hebben overal ontvangst. Slechtzienden kunnen gebruik maken van speciaal gereserveerde plekken vooraan in de zaal, zodat het restzicht nog gebruikt kan worden. Met een blindengeleidehond zit men het best aan een gangpad of helemaal vooraan.

Kaarten kunnen enkel telefonisch of per mail besteld worden. Telefoon 0543-519285 of mail info@theaterdestorm.nl

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-10-08 16:40:35


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.