Kleine Bözzels mogen op de Ahof lekker modderen, dieren knuffelen, kruipen en ontdekken

– De Kleine Bözzel activiteiten bij de kinderboerderij is ondertussen een begrip geworden in Aalten. Op vele vrijdagochtenden van 10.00 uur tot 11.00 uur is het weer één grote gezelligheid bij kinderboerderij De Ahof, met spelende en ontdekkende kinderen van 2 tot 4 jaar, nodigt welzijnsorganisatie Figulus uit.

Alle kinderen krijgen tijdens de Kleine Bözzel activiteiten een overall aan, zodat ze heerlijk kunnen kruipen, ontdekken, modderen en dieren aaien. Tegenwoordig heeft de begeleiding voor de kids zelfs kinderregenjasjes geregeld. Als het nat is buiten, kunnen de kinderen ongestoord spelen zonder dat de kleren vies worden. Of de kinderen graag de kriebelbeestjes in de tuin willen ontdekken, knoeien met water of spelen met de kruiwagen of traptrekker, alles is mogelijk.

De kinderen worden ondersteund in hun ontdekkingsreis bij de kinderboerderij door drie professionele begeleidsters Sandra, Nienke en Kirsten. “Voor de meegekomen papa’s, mama’s en/of verzorgers is er natuurlijk koffie en of thee verkrijgbaar. Elke eerste vrijdag van de maand is er een ander leuk thema: 1 september staat de aardappel centraal, 6 oktober is het thema herfst, 3 november komt de dierendokter, waar alle kinderen alles leren over de dieren en op 4 december is er sinterklaas bij de Bózzels. Dus elke maand weer wat leuks.”

De organisatie vindt het fijn na elke leuke ochtend een kleine vrijwillige bijdrage te doneren voor de kinderboerderij. Voor meer informatie en contact: dekleinebozzels@gmail.com.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-08-28 13:37:12


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.