Groesbeekse Sylvia Fleuren vervangt wethouder Wim Wassink in Winterswijk

– Het CDA draagt Sylvia Fleuren voor als kandidaat-wethouder. Zij vervangt daarmee Wim Wassink die eind september zijn functie neerlegde. Sylvia is op dit moment fractievoorzitter in de gemeente Berg en Dal.

Gezien de huidige situatie in Winterswijk met financieel moeilijke tijden is het CDA op zoek gegaan naar een wethouder met ervaring. Die is gevonden in de persoon van Sylvia Fleuren. Zij heeft ruime bestuurlijke ervaring in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Zo is zij van 2015 tot medio 2022 wethouder geweest in de gemeente Berg en Dal. Verder omschrijft het CDA haar als meedenkend, toegankelijk, verbindend en als echt verenigingsmens.

Sylvia Fleuren – Foto: CDA

Sylvia woont met haar man Léon in Groesbeek en heeft drie volwassen kinderen. Ze vindt het een eer haar kennis en ervaring in te mogen zetten voor de inwoners van onze gemeente en ziet uit naar de vele persoonlijke ontmoetingen. Ze is benieuwd naar Winterswijk, maar vooral naar de mensen.

Indien de gemeenteraad instemt zal Sylvia worden geïnstalleerd als wethouder op donderdag 2 november aanstaande na de besluitvorming over de begroting.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-10-13 13:04:22


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.