Claw Boys Claw, Jungle By Night en meer op Mañana Mañana 2023

– Met weer een reeks nieuwe namen is het leeuwendeel van de bonte line-up voor Mañana Mañana inmiddels bekend. Met Claw Boys Claw wordt er ditmaal rockende ervaring aan de kleurrijke massa van Mañana Mañana toegevoegd. Ook laat de organisatie alle nachtdieren en beestachtige schepsels in het hol van de leeuw verzamelen op de zondagavond. Jungle By Night is daar als afsluiter de koning van de Totempalentent. Daarmee is het programma nog niet helemaal compleet, want de komende maanden maakt de organisatie nog een aantal acts bekend.

Na de editie in 2022 van Mañana Mañana keert het festival dit jaar voor de tweede keer terug in de tuinen en weides van landgoed Oolde in Laren (Gld.). Festivalorganisatie Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. is zeer tevreden over de terugkeer naar deze fantastische locatie, waar duizenden nieuwsgierige muziekliefhebbers en levensgenieters op afkomen. Ver weg van de grijze massa! Omringd door natuur en een levendige en kleurrijke omgeving. Het festival vindt plaats van 8 tot en met 11 juni 2023.

Met zeven verschillende podia, meer dan honderd verschillende bands, DJ’s, theateracts en workshops ontpoppen landgoed Oolde en haar kasteelweides zich weer tot het epicentrum van dit muzikale belevingsfestival. Van gevoelige chansons tot knallende Balkan beats en van epische Electro pop tot vuige rock ’n roll. De muziekgenres lopen ver uiteen waardoor alle zintuigen geprikkeld worden. Fiësta like there’s no mañana!

Wie een vette liveshow wil zien moet bij Claw Boys Claw zijn. Al sinds de jaren ’80 spat de lol, rebellie en intensiteit van de mannen af. Mañanisten kunnen zich opmaken voor rauwe, vuige, lyrische en psychedelische sounds van toen en nu. Met een overvloed aan muzikaliteit bestormen deze ervaren mannen vol kwajongensstreken de Veranda.

Claw Boys Claw, Jungle By Night en meer op Mañana Mañana 2023 – Foto: Pr

Mañana Mañana wordt dit jaar afgesloten met een flinke boem! Al meer dan 10 jaar is Jungle By Night één van de meest spraakmakende, onderscheidende, creatieve en verrassende bands van Nederland. Vol overtuiging laten ze het publiek voor zich dansen, alsof de groove en het ritme dezelfde werking hebben als de hypnose van een slang op zijn prooidier. Maak je op voor misschien wel één van de grootste bands die ooit geboekt is voor Mañana Mañana.

En er is exotica van de bovenste surfplank. Chung Kings verenigt de liefde voor surfrock en exotica tot één geheel. Het zijn vrienden die afzonderlijk van elkaar al naam hebben gemaakt met eigen bands en projecten en nu de krachten bundelen om er één waanzinnige muzikale uitspatting van te maken. Waan je op een exotisch strand met een wetsuit aan en heerlijke muziek, vermengd met het geluid van de brekende golven, op de achtergrond.

Naast deze artiesten worden ook Ada Oda (BE), FFOOSS, R.A.T., Erik Neimeijer, Björn van der Doelen, Money & The Man, Kuenta, Snackbar The Ambassador, Mariachi Los Tarascos (MX) en Boucherie Bacul (BE) aan het programma van Mañana Mañana 2023 toegevoegd.

Voor de alle aangekondigde bands en acts zijn de speeldagen ook al bekend.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-03-14 11:46:09


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.