Automaatje blijft succesvol

WINTERSWIJK – Automaatje was een betere dag gegund voor de feestelijke bijeenkomst bij de Wuh van het vijf jarig bestaan plus het feit dat kort daarvoor de 15.000e rit gereden was.

Op deze bijeenkomst was de oudste deelneemster mevrouw Stork aanwezig. Ook waren wethouder Schepers, chauffeur van de 15000e rit Herman Hengeveld en zijn passagier mevrouw van den Assem werden die middag in het zonnetje gezet. Zij werden die middag vervoerd door een hybride Mazda CX 60 welke voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld was door autobedrijf Winkelhorst. Een mooie geste van het autobedrijf die hiermee ook haar maatschappelijk betrokkenheid bij de Winterswijkse samenleving toont.

Automaatje is een initiatief dat minder mobiele inwoners van A naar B helpt. Het bloeit vooral dankzij de inzet van vrijwillige chauffeurs, aldus de WUh. Zo werden In 2024 al bijna 1500 ritten uitgevoerd. In verband met de continuïteit en de groeiende belangstelling is men dringend op zoek naar chauffeurs die het team willen versterken. Met een kleine vergoeding voor hun diensten maken deze vrijwilligers een groot verschil in het leven van degenen die anders beperkt zouden zijn in mobiliteit. Samen kunnen we meer mensen de vrijheid geven om te gaan waar ze willen. Meer info via info@wuhwinterswijk.nl.

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2024-03-07 11:11:30


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.