Zomerschool houdt vriendschapsconcert voor nieuwkomers en Nederlanders

– De Zomerschool Oost Gelre organiseert op donderdagmorgen 17 augustus is in Den Diek een Vriendschapsconcert. Met dit concert wil de zomerschool nieuwkomers en Nederlanders met elkaar verbinden.

Het Vriendschapsconcert is van 10.00 tot 11.30 uur. Ouderen, kinderen en jongeren heet de gemeente van harte welkom om dit bijzondere concert bij te wonen. Zangeres Quirine Melssen verzorgt het concert. Zij krijgt begeleiding van een cellist en een accordeonist. Het concert is in cultureel centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. De entree is gratis. Zomerschool Oost Gelre vraagt om je aan te melden voor dit Vriendschapsconcert. Aanmelden kan tot dinsdag 16 augustus via e-mail: m.cai@oostgelre.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

De Zomerschool Oost Gelre biedt naast het beter leren van de Nederlandse taal aan immigrantenkinderen, ook cultuur aan. Op deze wijze maken kinderen en hun families kennis met Nederlanders. Op deze manier komen ontmoetingen op gang en worden nieuwe vriendschappen gesmeed.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-08-11 16:06:05


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.