Zomer in Gelderland gaat van start op De Haart en Dale in de gemeente Aalten

– De langverwachte Zomer in Gelderland-toer gaat binnenkort van start en dit jaar is de gemeente Aalten aan de beurt om het programma te verwelkomen. Het populaire TV- en radioprogramma zal de komende tijd door de provincie toeren, met als eerste halte de gemeente Aalten.

De buurtschappen Dale en De Haart zullen dit jaar strijden om de felbegeerde titel van ‘mooiste plaats van Gelderland’. Op 9 augustus zal De Haart als eerste in de spotlight staan, gevolgd door Dale op 16 augustus. Beide locaties worden vanaf 9.30 uur in het zonnetje gezet, waarbij iedereen welkom is om de deelnemers aan te moedigen en het team te ondersteunen.

De hoogtepunten van de dag zullen worden uitgezonden op TV Gelderland vanaf 18.15 uur, waarbij de hele provincie kan meegenieten van de festiviteiten en het enthousiasme van de gemeente Aalten.

Voor meer informatie over het Zomer in Gelderland-evenement en de andere locaties die het programma zal bezoeken, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website: gld.nl/zomer.

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2023-08-07 12:03:44


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.