Winterswijk tast in de buidel voor Oekraïne

– Afgelopen donderdag overhandigde ABHCity voorzitter Peter ten Hagen een cheque met een totaalbedrag van 2336,80 euro aan Mark van Dam voorzitter van de Winterswijkse Uitdaging. Het geld is afkomstig van de giften welke het winkelende publiek in maart en april in de geldboxen stopten die bij de kassa’s van deelnemende winkels stonden.

Mark van Dam nam de cheque dankbaar in ontvangst. Dit geld is bestemd voor de vluchtelingen uit de Oekraïne welke in Vredensehof verblijven. Inmiddels zijn er spelmaterialen voor de jeugd aangeschaft. Met deze gift kunnen schoolmaterialen voor de jeugd aangeschaft worden.
In samenwerking met de Uitdagingen van Aalten en Doetinchem gaan er bijna wekelijks nog hulpgoederen richting de Oekraïne. Inwoners die goederen willen doneren kunnen deze inleveren bij Mini Manna, Ratumsestraat 16. In de Oekraïne is er behoefte aan medische goederen, hierbij valt te denken aan verband, pleisters, babyspullen. Ook is er, vooral i.v.m. de gestegen prijzen, behoefte aan babyvoeding.

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-07-08 16:46:41


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.