Winnende corsofoto’s in Lichtenvoordse bieb

– De komende maanden zijn de ramen van de grote cursusruimte De Dahlia van de Bibliotheek Lichtenvoorde gevuld met de winnende foto’s van de wedstrijd die de Stichting Bloemencorso jaarlijks uitschrijft. Daarnaast staat de maquette ‘Cowboys’ van corsogroep Lansink Bluiminck in de ruimte. De foto’s zijn te zien vanaf ‘De Leest’, de maquette is te bewonderen tijdens de openstelling van de Bibliotheek.

Voor de ramen van de Bibliotheek kunnen bezoekers de komende maanden de winnende foto’s van de fotowedstrijd 2022 bekijken. Voorzitter van de Stichting Bloemencorso Thijs Kroezen is blij dat de foto’s weer geëxposeerd worden in de Bibliotheek: “Een locatie waar veel mensen van de markt richting Lidl wandelen, dus volop kans om een blik te werpen op de foto’s van onze prijswinnende fotografen”, aldus de trotse praeses.

Elk jaar houdt de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde (SBL) een fotowedstrijd. Wie de meest opvallende en sprekende foto maakt van de belevenis van het corsospektakel ontvangt een prijs.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-07-17 11:49:03


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.