Veel meer dan verwacht: Grandioos, AFM Hulpweek haalt 22016,17 euro op

– Het eindresultaat van de AFM Hulpweek is bekend. Vanavond, net iets voor negen uur lieten de presentatoren Esther Diepenbroek en Benito Müller via Facebook luisteraars weten dat ‘dankzij sponsoren en alle lieve mensen uit de gemeente Aalten een bedrag van 22016,17 euro bijeen is gebracht. Het is bestemd voor het GUV Goede Doelen Fonds.

“Het bedrag is grandioos en boven verwachting”, reageert de organisatie achter de actie. Afgelopen maandag begonnen zij met de marathonuitzending op AFM/1Achterhoek. Vijf dagen lang werd via een live-radioprogramma AFM Hulpweek geld en middelen ingezameld voor mensen die het niet breed hebben en die een lichtpuntje hard nodig hebben. Zij ontvangen dagelijks bekende gasten uit de streek. Daarnaast houdt de AFM Hulpweek een online veiling met ingebrachte cadeaus van sponsoren en kunnen mensen een wens voor anderen doen die een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Deze week werden er vijf nominaties gedaan, in de strijd voor de titel ‘Naober van ut Jaor’. Achtereenvolgend werden Rudi Veldboom, Chantal van Raaij, Corry Valk, Christel Sloetjes en Jan Meijnen genomineerd. Vanavond werd in de studio de winnaar bekend gemaakt. Jan Meijnen mag zich een heel jaar de “Naober van ut Joar” noemen.

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-12-23 20:33:19


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.