Van Corona naar Guinness

– Het NUT organiseert in samenwerking met Cultuurcentrum Boogie Woogie en A-Theatraal Producties een Ierse- en Schotse Folk avond met de Achterhoekse Folkband Lads ’n Lassies.

Op donderdagavond 30 november betrekt Folkband Lads ’n Lassies met hun theaterconcert ‘From Corona to Guinness’ op uitnodiging van Departement Winterswijk der Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen (Het NUT) de theaterzaal van Cultuurcentrum Boogie Woogie in Winterswijk, dat voor die gelegenheid omgebouwd wordt tot een heuse pub.

‘From Corona to Guinness’ is een theaterconcert waarbij op humoristische wijze wordt stilgestaan bij de Lockdown periode en hoe fijn het weer is om een avond samen naar de pub en het theater te kunnen. Door bekende Ierse- en Schotse folktraditionals zoals bijvoorbeeld ‘Whiskey in the Jar’, ‘Dirty Old Town’, The Black Velvet Band’ belooft het weer een ouderwets gezellig folk feest te worden, zoals u van Lads ’n Lassies gewend bent. Naast de bekende folktraditionals passeren ook diverse bekende hedendaagse folknummers de revue.

“Het publiek zal op 30 november in cultuurcentrum Boogie Woogie getrakteerd worden op een avond vol folkmuziek, gezelligheid èn een glaasje Ierse Whiskey, want dat mag natuurlijk niet ontbreken tijdens zo’n Ierse avond”, aldus de organisatie van het ‘Departement Winterswijk der Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen (Het NUT)’. Er is na afloop een whisk(e)y-proeverij te bezoeken van plaatselijke kenners en slijterijen. Kaarten zijn te verkrijgen tijdens openingstijden te koop bij Cultuurcentrum Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2 te Winterswijk, bij Holders Media, Misterstraat 63 te Winterswijk, bij Slijterij Proef, Beleef & Geniet, Meddosestraat 23 te Winterswijk, bij Hotel Restaurant Mondriaan, Parallelweg 72 te Winterswijk en bij Firma Boekhandel Kramer, Wooldstraat 24 te Winterswijk.

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2023-10-17 12:11:40


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.