St. Jozef wint schoolschaak Winterswijk

– De Winterswijkse St. Jozefschool is winnaar geworden van het schoolschaaktoernooi van schaakclub WSG.

Na enige Corona-jaren kon het schoolschaaktoernooi van schaakclub WSG weer doorgang vinden. De St. Jozefschool zich tot de grote winnaar uitroepen. Het tweede team werd winnaar van de finalegroep met zes punten, het derde team tweede met drie punten. School Woold maakte het podium vol met twee punten. ’t Waliën viel met één punt net buiten de prijzen. In de groep die na de poulewedstrijden streed voor de vijfde tot en met achtste plaats werd St. Jozef 1 vijfde, voor Stegeman 1, Kotten en Stegeman 2.

Het toernooi werd gehouden in de kantine van FC Trias, waar de schakers gastvrij werden ontvangen. De eerste drie teams mogen meedoen aan het provinciaal kampioenschap op 25 maart in Hengelo.