Sportzomer van start bij Hilgelo

– Op zaterdag 3 juni trapt Leisurelands haar sportzomer af op recreatiegebied Hilgelo. Het programma begint om 11:00 uur en bestaat uit urban sports, hardlopen, suppen en kickboksen. Deze activiteiten worden verzorgd door verschillende partijen, die benadrukken dat iedereen welkom is.

Het programma gaat van start met een demonstratie bij het urban sportspark, gegeven door een atleet van Kratos. Hij zal laten zien hoe je de verschillende beweegtoestellen gebruikt. Vervolgens begint daar een open workout: tot 13:00 uur kun je gratis komen trainen onder professionele begeleiding. Er wordt een goede opkomst verwacht, die onder meer zal bestaan uit sporters van Outdoor Winterswijk en bewoners van het AZC.

Een divers programma

Terwijl de open workout in volle gang is begint om 11:30 uur het hardlopen. Deelnemers worden verdeeld in groepen en kunnen op hun eigen tempo een route rond het water afleggen. Om 12:15 uur kun je, mits je hebt gereserveerd via de website, op dat water leren suppen met Joy to SUP. Samen met instructeur Joyce en de andere deelnemers ga je op een supboard te water en beweeg je je voort met een peddel. Voor degenen die liever op het vasteland blijven is er een groepsles kickboksen met coach Marie Verhaegh.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-06-01 11:37:23


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.