Politie treft grote hoeveelheid drugs aan bij inval in Dinxperlo

– Op donderdag 14 september trof de politie in een woning aan de Maurits Prinsstraat in Dinxperlo een grote hoeveelheid soft- en harddrugs en contant geld aan. De bewoner is aangehouden, hij zit momenteel vast. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen.

Burgemeester Stapelkamp: “Drugshandel en andere vormen van drugscriminaliteit vind ik onacceptabel. Daar moeten we met z’n allen alert op zijn, zodat we ook in kunnen grijpen.

Nu de politie deze hoeveelheid drugs heeft aangetroffen in een woonwijk, vind ik dat een ernstige verstoring van de openbare orde. Ik ben in afwachting van de resultaten van het strafrechtelijk onderzoek van de politie. Naar aanleiding daarvan en in overleg met wooncorporatie De Woonplaats, de verhuurder van betreffende woning, zal ik besluiten of sluiting van de woning noodzakelijk is.”

Durf te melden

Gemeente Aalten roept op dat wanneer je strafbare feiten vermoedt in een pand, zoals hennepkweek of -handel of productie van synthetische drugs, contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Je kan ook bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-09-15 15:02:25


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.