Opening fiets- en buitenbeweegseizoen

– Zaterdag 27 mei organiseert Winterswijk in Beweging samen met de WUh, in het Vrijheidspark, de aftrap van het fiets- en buitenbeweegseizoen. Vanaf 11:00 uur kan iedereen gebruik maken van de aangepaste fietsen van Winterswijk in beweging.

Het fiets- en buitenbeweegseizoen is niet alleen voor mensen zonder beperking, maar ook voor mensen met een beperking zijn er volop mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Inwoners die zelf niet over een aangepaste fiets beschikken kunnen één van deze fietsen gratis bij Winterswijk in beweging lenen. Voor mensen die niet op een reguliere fiets kunnen fietsen zijn er een groot aantal aangepaste fietsen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan duofietsen, driewielfietsen, tandems, A-linkers en framerunners. Met deze fietsen kan iedereen toch genieten van het fietsen in de buitenlucht. Bovendien is het een uitstekende manier om te werken aan de conditie en spierkracht.

Het nieuwe fiets- en buitenbeweegseizoen biedt volop mogelijkheden om te genieten van de natuur en tegelijkertijd aan de gezondheid te werken. Of je nu alleen op pad gaat of samen met anderen, er zijn volop routes en activiteiten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fietsroutes door de bossen of langs het water. Voor meer informatie zie de site van Winterswijk in beweging. Via deze site zijn fietsen eenvoudig te boeken. Voor inwoners van Winterswijk zijn hier geen kosten aan verbonden.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-05-19 17:51:09


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.