Onderzoeksjournalist ‘The Voice’ op de Achterhoekse Talententuin

– Ruim 100 deelnemende Achterhoekse bedrijven, sprekers zoals Tim Hofman en Bas Kremer, (bekend van Special Forces), interessante workshops, toffe innovaties en gave games. Dé mix voor jong talent om deel te nemen aan de jaarlijkse Achterhoekse Talententuin. Vrijdag 24 november vindt deze plaats in de SSP-Hal op DRU Industriepark in Ulft.

De Talententuin is hét evenement voor jong talent om op een unieke en informele wijze kennis te maken met fantastische bedrijven uit de Achterhoek. Voor stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties. Elk jaar worden er op De Talententuin weer tientallen mooie verbindingen gelegd. Saai wordt het zeker niet. Bedrijven pakken groots uit en nemen diverse producten, gadgets en innovaties mee. Ook aan koffie, andere drankjes en Achterhoekse versnaperingen is gedacht. Verder zijn er ook diverse leuke prijzen te winnen!

Programma

Tijdens de 11e editie van De Talententuin kun je inspirerende masterclasses en leerzame workshops volgen. Alles om jonge Achterhoekers voor te bereiden op de volgende stap in je carrière. Zo is er een workshop bokscoaching te volgen en is er een cursus creatief solliciteren. Verder kunnen bezoekers van de Talentenuin deze dag racen in onze racesimulator en leg je dit vast met een gekke foto in onze Volkswagen photobooth.

Toffe sprekers Tim Hofman en Bas Kremer

Tim Hofman, wie kent hem niet? Tim is presentator, programmamaker en schrijver. Tim deelt dagelijks zijn kijk op politiek en maatschappij met zijn volgers op Instagram en heeft een goed bekeken Youtube kanaal. Hij verzorgt tijdens de Talententuin een interactieve masterclass en sluit af met een Q&A.

Tijdens deze editie ontvangt de Talententuin de Special Forces Commando en ondernemer Bas Kremer. Hij heeft de zwaarste militaire opleiding doorlopen en weet als geen ander hoe het is om grenzen te verleggen. Tijdens deze masterclass krijgt elke bezoeker de kans om naar zijn verhaal te luisteren en vol op vragen te stellen over zijn tijd als Special Forces Commando.

De Achterhoekse Talententuin is er ook om een stage, een afstudeeropdracht of een startersfunctie te vinden. Jonge Achterhoekers kunnen zien wat de bedrijven op De Talententuin allemaal (nog meer) te bieden hebben. De Achterhoekse Talententuin is op 24 november van 11.00 uur tot 15.30 uur in de SSP Hal van het Dru Industriepark in Ulft.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-11-09 12:03:57


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.