Nieuwjaarsgala gaat door zoals het weleer was: “Glamour, prosecco en music- met dancefever in Hamalandhal voor jonkies en rijpe jeugd”

– Al een jaar verheugen we er ons op, het Nieuwjaarsgala, maar nadat Café en Zaal Hogenkamp verkocht was, zat menigeen in de rats. Maar nu komt het goede nieuws: het Nieuwjaarsgala 2024 gaat door! De tiensterren omgeving vol glamour, fluwelen tapijten, kroonluchters, goud, zilver en wit is de Hamalandhal. En als het aan de organisatoren Eric Immink en Freek Toebes (Het Witte Paard) ligt, worden beide sporthallen in het pluche van een groots galafeest gebracht. “Bestemd voor het Nieuwjaarsgala zoals het vanouds is geweest”, vertellen beiden.

“Het nieuwe jaar 2024 luiden we in met een galafeest op 1 januari 2024 voor de jonge én rijpe jeugd.”

Bezoekers hoeven er niet van op te kijken hoe generatie-x van de papa’s en de mama’s op 1 januari weer opbloeit en dat de jonge jeugd kennis maakt met de ‘très chique’ tijden van toen. “Nieuwjaarsgala 2024 wordt een galafeest voor vriendengroepen en families van alle tijden”, benadrukken Eric en Freek hun verhaal. Oude tijden herleven en nieuwe tijden breken aan. Al het beste uit de voorgaande edities worden in deze hernieuwde opzet gecombineerd, beloven beiden.

De organisatie van het Nieuwjaarsgala 2024 is in volle gang. “Het betekent dat we live-muziek uit de jaren ’80, ’90, de zero’s en van nu gaan brengen. Dansen, proosten en verrassende bites maken het Nieuwjaarsgala compleet en helemaal af.”

Tot in de puntjes klinkt alles ‘galafeest’. Bij de (achter)ingang van de sporthallen komt een verwarmde tent met voldoende toiletten. “Geen wachtrijen voor de dames en overal vloerbedekking zodat de dames op hun naaldhakken zich de hele avond op hun gemak voelen.”

“Het is weer de eerste keer sinds jaren en we moeten nog het een en ander uitdokteren”, zeggen Eric en Freek. “Maar dit Nieuwjaarsgala wordt weer een feest zoals het weleer was.”

De voorverkoop start 5 november vanaf 14.00 uur bij Het Witte Paard in Zieuwent. Kaarten kosten 30 euro per persoon.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-11-04 16:52:29


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.