Nieuwe foto onthuld van voortvluchtige moordverdachte Bretly

– De politie heeft dinsdag een nieuwe, recente foto vrijgegeven van Bretly D.. De foto is afkomstig van een beveiligingscamera op treinstation Amsterdam Centraal en werd afgelopen weekend gemaakt.

D. (24) wordt verdacht van het doden van een man in Rotterdam en het neersteken van een man in Zutphen. De politie deed de voorbije dagen invallen in woningen in Doetinchem en in Arnhem, omdat het vermoeden bestond dat de moordverdachte zich daar zou begeven. Hij werd echter niet gevonden, ook niet bij doorzoekingen buiten onze provincie.

Op de foto die is genomen op Amsterdam Centraal, is te zien dat D. een donkerblauwe jas met capuchon draagt en een zonnebril. De politie weet niet of hij nog steeds in Amsterdam is, mogelijk is hij doorgereisd.

Zowel bij het fatale schietincident in Rotterdam als bij het steken in Zutphen had D. eerst persoonlijk contact met de slachtoffers, geeft de politie te kennen. Hij werd gewelddadig toen deze slachtoffers ruzie met hem kregen. Wie de gouden tip aanlevert waar D. zich bevindt, kan een beloning tegemoet zien van 25.000 euro.

Lees hier alle artikelen terug over Bretly D.

Geschreven door Erik van Dam, Omroep Gelderland op 2023-10-24 19:52:42


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.