Morgen van alles te doen in hartje Lichtenvoorde: Unmundig mooi Lecht’nvoorde

– Zaterdag 22 juli staat het centrum van Lichtenvoorde op z’n kop door ‘Unmundig mooi Lecht’nvoorde’. Ondernemers hebben in het centrum een feestje georganiseerd met acties, met terrassen en live-muziek, zijn er oude militaire voertuigen van Keep Them Rolling en gaan ‘we’ autodeuren verven, zo nodigt Lichtenvoorde bezoekers uit. ‘Wij wensen iedereen een unmundig mooi weekend in Lichtenvoorde.

“We willen door op deze dag activiteiten te organiseren, benadrukken hoe leuk, gezellig en gastvrij Lichtenvoorde is tijdens het weekend van de Zwarte Cross”, geeft het organiserende Ondernemersfonds als reactie. “Veel mensen zijn op de Zwarte Cross, maar er zijn ook mensen, met name gezinnen, die gezelligheid en vakantie willen proeven op een ietwat andere manier. In aansluiting op de Zwarte Cross hebben we de militaire voertuigen van Keep them Rolling in het centrum en een creatieve uitspatting. We vragen mensen mee te helpen een nieuwe route ‘Dwars deur Lecht’nvoorde’ vorm te geven. In het centrum staan autodeuren die beschilderd mogen worden. Je wordt er wel een beetje vies van”, zegt initiator Madelon Kuijk van het Ondernemersfonds. Live-muziek komt van Eric Heutinck en Bjorn Wouters. Zij zingen onder meer nummers in het dialect.

In de zomer organiseren de Lichtenvoordse ondernemers meer van deze verrassende Zomerse Dagen. Vrijdag 28 juli hebben de ondernemers zich vereend voor één grote poolparty midden in Lichtenvoorde. “Het zwembad in Lichtenvoorde is gesloten, dus de mensen zoeken verkoeling en wat leuks te gaan doen met het gezin. Het is vakante en je kan in Lichtenvoorde plezier gaan maken”, aldus Madelon Kuijk.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-07-21 12:33:40


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.