Laatste Mañana Mañana in aantocht

LAREN – Het ging al jaren niet meer goed met de kaartverkoop van het festival Mañana Mañana en dit jaar valt definitief het doek. “We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen”, zegt de organisatie.

Na een evaluatie van de editie van vorig jaar, wil de organisatie van Mañana Mañana de toekomst van het geestverruimende evenement veiligstellen. Door het programma aan te passen en terug te keren naar hun oorsprong, hoopt de organisatie de tegenvallende kaartverkoop van de afgelopen edities te verbeteren. Daarin zijn ze niet geslaagd.

“Ondanks alle inspanningen is de kaartverkoop niet genoeg om het evenement rendabel te maken.” Het is een moeilijke beslissing voor De Feestfabriek, de organisator van Mañana Mañana en ook de Zwarte Cross. Een week voor het tienjarig jubileum, dat van 13 tot 16 juni plaatsvindt, hakken ze de knoop door: het aankomende meerdaagse festival is definitief de laatste.

Groots uitpakken

En dat willen ze grootst uitpakken. “Bezoekers kunnen rekenen op een bezield en met zorg samengesteld programma vol muzikale pareltjes, culinaire vrijbuiters, wonderlijk theater en geestverrijkende workshops.”

Waarbij de festivalgangers niet bang hoeven te zijn op bezuinigingen. “Iedereen die een kaartje heeft gekocht of dat nog wil doen, krijgt het volledige aanbod en er wordt nergens op afgeschaald.”

Geschreven door Mark Oogjes op 2024-06-07T12:15:20+02:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.