Komend weekend Keifestival en altijd een uur extra feest bonus

– Voor de 36ste keer openen, op de laatste zaterdag van oktober, de spreekwoordelijke poorten van het Keifestival. Al sinds 1986 weet dit festival veel muziekliefhebbers uit Lichtenvoorde en omstreken te vermaken en te verrassen. Ook dit jaar biedt het Keifestival weer een heel scala aan (internationale) artiesten uit onder andere Schotland en Amerika.

Op tien verschillende locaties met twintig acts, valt er weer veel te kiezen. Na de uitverkochte editie van vorig jaar heeft het Keifestivalbestuur ook dit jaar weer zin om het centrum van Lichtenvoorde op zijn kop te zetten. Op maar liefst tien oergezellige en soms verrassende locaties, verspreid door het centrum van Lichtenvoorde laten fantastische bands en artiesten horen wat zij in huis hebben. Met ‘Oud Goud’ halen we het bekende concept van de piano en de bierviltjes weer terug naar café de Kruup en zetten we Next Door op zijn kop met een knallende Hollandse avond. Ben je meer van het stevige werk? Dan is tributeband The Metallicas in zaal Den Diek een absolute aanrader!

Van acht tot diep in de nacht

Al om acht uur zaterdagavond klinken de eerste klanken van het Keifestival. Bij Zaal Den Diek zal de eerste band het dan nog rustige Lichtenvoorde wakker schudden. Niet lang daarna zal bij alle tien podia van het festival het feest losbarsten en kan Lichtenvoorde zich opmaken voor een lange, lange nacht dansen en feesten. Keifestival Lichtenvoorde is elk jaar in het laatste weekend van oktober. Dat betekent een uur bonus want de klok wordt een uur vroeger gezet.

Ook dit jaar is de diversiteit enorm, achter elke kroegdeur staat de bezoeker zaterdag een welkome muzikale verrassing te wachten. In Café de Kletskop wacht je een Schotse akoestische punkband waar je u tegen zegt, gegarandeerd feest. Vergeet niet de Ameezing Concertainer, de karaokebar waar gerust een kersthit keihard meegebruld mag worden. Daarnaast willen we jullie nog attenderen op Money and the man, Nick Gusman and the Coyotes (USA), Hilltop Howlers en nog heel veel meer! Een gigantische lijst met fantastische artiesten staat zaterdag op jullie te wachten.

Tickets

Tickets zijn voor 22,50 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij Westernman Jeans & Casuals in Lichtenvoorde en online via keifestival.eventgoose.com. Op 28 oktober zelf zijn de kaarten aan de kassa verkrijgbaar voor 25 euro per stuk. Jeugdkaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar voor 17,50 euro.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-10-25 10:23:17


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.