Kindervoorstelling door winnaar Buma Kindermuziekprijs in Openluchttheater Eibergen

– Onlangs werd hij bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs, en is hij bekend van onder meer Nickelodeon en YouTube: Dirk Scheele. Deze artiest komt op zondag 27 augustus naar het Openluchttheater in Eibergen met zijn voorstelling ‘Op Reis met Dirk Scheele’.

Speciaal voor het jonge publiek van de leeftijd 2 tot 7 jaar heeft het Openluchttheater Eibergen op zondag 27 augustus deze vrolijke zomervoorstelling geprogrammeerd.

Dirk Scheele neemt de bezoekers mee op avontuur. Hij gaat met zijn maatje Japie het Apie naar het strand, de bergen en de jungle. De kinderen leren sluipen als een tijger en rocken op een song als ‘Ik heb een gitaar’. Verder kan er volop meegezongen worden met liedjes van zowel Dirk Scheele zelf als met oud-Hollandse hits als ‘De Hokie Pokie’.

In de kindermuziek is Dirk Scheele een gevestigde naam. De voorstelling begint om 14.30 uur en duurt ongeveer vijftig minuten. De poort is open vanaf 14.15 uur. Een toegangskaartje kost 8,50 euro en is tevens in de voorverkoop verkrijgbaar.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-08-22 07:12:47


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.