Jeugd atletiekvereniging AVA’70 gaat weer auto’s wassen voor weekend samen op Texel

– Morgen, zaterdag gaat op de parkeerplaats van atletiekvereniging AVA’70 in Aalten voor de 6e keer een wastraat voor auto’s open. Dit is voor ‘AVA meets Texel Carwash’. Deze actie van AVA’70 is voor de C en D-jeugdleden en heeft als doel zoveel mogelijk auto’s wassen. Met de opbrengst gaan de jeugdleden een weekendje naar Texel.

Voor het organiseren van activiteiten voor de C- en D junioren (11-15 jr) heeft de Aaltense atletiekvereniging het Team Happy Code in het leven geroepen. Aanleiding voor het organiseren van activiteiten is dat uit onderzoek is gebleken dat bij deze leeftijdsgroep het grootste percentage sportuitval plaatsvindt. De kinderen hebben het druk met school of vinden sport niet interessant genoeg. Happy Code hoopt met de activiteiten het groepsgevoel bij de junioren te versterken, zodat ze met plezier naar de club blijven komen voor atletiek.

Een van de activiteiten is een AVA meets Texel Carwash’. De opbrengst daarvan is om het totaalbedrag van het reisje per persoon ze laag mogelijk te houden. Team Happy Code van AVA’70 hoopt een grote opkomst van automobilisten die voor het weekend hun auto weer willen laten blinken.

Een rondje door de carwash bedraagt 8,00 euro waarbij bestuurders gewoon in de auto kunnen blijven zitten. Voor een schone bus betalen mensen 15 euro.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-06-09 11:38:26


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.