Foto Collectief exposeert natuurfoto’s

– Na het succes van vorig jaar exposeert het Foto Collectief opnieuw in de bibliotheek. Het collectief heeft het thema gebruikt van de Kinderboekenweek (Gi-ga-groen) als inspiratie voor een prachtige serie foto’s. De kunstwerken van de leden zijn tot het eind van het jaar te bekijken in De Dahlia, de cursusruimte van de Bibliotheek Lichtenvoorde.

Het Foto Collectief bestaat uit een groep bevlogen amateurfotografen, die twee keer in de maand bijeenkomt om kennis en kunde op het gebied van fotografie uit te wisselen in een gezellige en informele sfeer. Daarnaast biedt de fotoclub diverse activiteiten aan op het gebied van fotografie, met als doel een betere fotograaf te worden. Graag helpen de leden beginnende fotografen met de basiskennis van de fotografie, zodat zij hun fototoestel beter kunnen bedienen.

Foto Collectief Lichtenvoorde exposeert de komende tijd foto’s met het onderwerp ‘natuur en dieren’. De amateurfotografen van het collectief hebben het thema vrij geïnterpreteerd en het vastgelegd op de gevoelige plaat. Een prachtig geheel, dat te zien is in de cursusruimte, maar ook vanuit buiten aan De Leest.

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-10-26 09:03:36


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.