‘Effe Buurten’ in Zieuwent: Dankjewel voor een fantastische week!

ZIEUWENT – In de maand juni komt Omroep Gelderland ‘Effe buurten’ in Gelderse dorpen. Deze week zijn verslaggevers Davie Klein Gunnewiek en Phoebe Bowles in Zieuwent, in de gemeente Oost Gelre. In dit liveblog lees je hun verhalen en belevenissen vanuit dit dorp. Heb je een tip? Mail dan naar effebuurten@gld.nl

In de maand juni komt Omroep Gelderland ‘Effe buurten’ in Gelderse dorpen. Deze week zijn verslaggevers Davie Klein Gunnewiek en Phoebe Bowles in Zieuwent, in de gemeente Oost Gelre. In dit liveblog lees je hun verhalen en belevenissen vanuit dit dorp. Heb je een tip? Mail dan naar effebuurten@gld.nl

18:30 | 'Wat was jouw hoogtepunt?'

17:15 | Wij weten nu alles over droebels

13:30 | De Eumkes bestaan 12.5 jaar en dat betekent feest

10:15 | Op de laatste dag van mijn leven wil ik motorrijden

We komen op onze laatste dag nog een bijzonder verhaal tegen. De motorcamping van Jan en Corrie was bekend in heel Europa. Ze hebben een half jaar geleden besloten om de camping ‘Bij het vuur’ achter zich te laten. “Soms moet je achter je keuze staan.”

09:30 | Terug naar de zaterdag

Gisteren ontmoette we Carmen en Pim die een nieuw huis hebben gebouwd in Zieuwent. En we deden mee aan de bingo tijdens het jubileumfeest van de Eumkes. Lees hieronder onze verhalen van de zaterdag terug.

08:45 | Wij mogen nog één dag van Zieuwent genieten

De laatste dag is aangebroken. Wat voelt dat vreemd…De Phoebe en Davie zoals je ze hieronder op de foto ziet, wisten niet wat voor avonturen zij allemaal gingen meemaken. Maar het is nog niet helemaal voorbij, we mogen nog één dag knallen!

‘Effe Buurten’ in Zieuwent: Dankjewel voor een fantastische week! – Foto: Omroep Gelderland

Geschreven door Phoebe Bowles op 2024-06-23T08:51:10+02:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.