Dieven stelen buitenboordmotoren en ‘heel veel gereedschap’

AALTEN – Een watersportbedrijf in Aalten heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal. Terwijl het bedrijf gesloten was, sloeg ongewenst bezoek toe en nam het gereedschap en buitenboordmotoren mee. De buit is volgens het gedupeerde bedrijf zo’n 20.000 euro waard.

Op bewakingsbeelden is een duo te zien dat zijn oog heeft laten vallen op de buitenboordmotoren bij het watersportbedrijf. En daar blijft het niet bij.

Volgens de politie namen de twee dieven ook ‘heel veel gereedschap’ mee. Het bedrijf had de goederen geregistreerd en kon de politie in detail vertellen wat gestolen was.

Een politiewoordvoerder adviseert in het opsporingsprogramma Plaats Delict: “Maak een overzicht van gereedschap en houd merken, types en serienummers bij. Daardoor is het makkelijker voor ons om gevonden spullen terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.”

Dit is een item uit het opsporingsprogramma Plaats Delict van Omroep Gelderland en RTV Oost. Herken je iemand? Bel 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0800-6070 (Tiplijn politie). Zaaknummer: 2024049317.

Geschreven door Henri van Veen op 2024-04-21 22:00:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.