Contact Club gestart in Aalten voor mensen die niet zelf de deur uit kunnen

AALTEN – Figulus welzijn is vanuit een vraag van een inwoner uit de gemeente Aalten, een whatsapp groep gestart; genaamd de Contact Club. Deze groep is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan contact maar die door redenen zelf de deur niet uit kunnen.

Figulus heeft deze Contact Club opgezet, zodat inwoners in deze groeps chat met elkaar een praatje kan maken door middel van bellen, appen, of videobellen. Bijvoorbeeld samen je favoriete tv programma kijken of over andere interesses/ dagelijkse bezigheden praten.

Het concept is simpel: mensen die graag deelnemen aan de Contact Club, worden toegevoegd in de whatsappgroep. In deze groep zitten allemaal mensen met hetzelfde doel: gezellig contact en dit niet gemakkelijk buitenshuis kunnen doen. Via deze whatsapp groep kan elke deelnemer met elkaar videobellen, appen en bellen. In deze groepsapp zitten ook Sociaal Werkers Marleen ten Haaff en Michiel Stronks. Dit om de start van deze nieuwe Club te ondersteunen. Natuurlijk worden er ook in de groepsapp gezamenlijke afspraken gemaakt, zodat iedereen met veel plezier deelneemt aan deze Contact Club voor een leuk praatje en gezellig samenzijn.

Er zijn gebruikersvoorwaarden opgesteld.

Voor meer informatie kunnen inwoners zich aanmelden via m.stronks@figulus-welzijn.nl of 0613312830.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2024-02-24 12:57:22


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.