Centrum Lichtenvoorde bereidt zich voor op de herfst: bomvol mode en gezelligheid

– De zomer laat zicht nog één keer zien in explosie van diep getinte kleuren in bloemen, bomen, vruchten, dessins en prints. De dahliavelden zijn, nu er niets meer voor de corso’s geplukt hoeft te worden, op hun allermooist. De warmte van de zomerzon kunnen we buiten in de natuur nog heel lang vasthouden met een vest of een leuks shawls. Want de herfst klopt aan. Met dit behaaglijke gevoel krijg je vanzelf ook weer zin in een nieuwe, trendy outfit passend bij het seizoen. Wie wil er niet in een vest voor een herfstwandeling, mooie sneakers, een warme trui om in weg te kruipen of een elegante coatblazer, een stijlvol broekpak of met een verrassende collab voor de dag komen?

‘Het wordt een dag om van te genieten’, aldus de ondernemers. Want aan deze behoefte komt de modeshow op koopzondag 1oktober tegemoet. Het herfst- en winterseizoen laten zich van hun mooiste kanten zien in het allernieuwste modebeeld ’23-‘24 zodra je door de centrumstraten van Lichtenvoorde loopt. Blijvend rood van karmijn tot aan bordeaux, botega groen, grijs to-go en wel 50 tinten bruin; je kan het zo gek niet bedenken want elke warme kleur komt voor: van zachte pastels tot knalwinter. Liselotte Westerman van Westernman vertelt: “Het wordt weer een dag om van te genieten. We pakken echt uit. Er is in de kleding een scala aan kleuren te zien en we hopen op een warme najaarszon om de dag met de kleurenpracht van de herfst een gouden randje te geven. Kom dus allemaal kijken!” Rond de modeshows geeft MOTIVDance een wervelende danceact.

De koopzondag is van 12.00 uur tot 17.00 uur. Winkeliers en andere lifestyle zaken hebben als voorproefje op de middag hun etalages in het thema van de herfstmode ingericht. Om 13.45 uur is de eerste modeshow en om 15.00 uur volgt de tweede. Op de klassiek uitgerolde rode lopers zullen kundige modellen de nieuwste en hipste kledingtrends showen. Als bezoeker kan je zo goed zien wat het aanbod van het seizoen is en waarmee je de blits maakt. Zit er iets van je smaak bij? Dan kan je direct in de betreffende winkel jouw kledingset en schoenen passen. Na afloop kan je op de markt een terrasje pakken en daar een drankje drinken en smakelijke versnapering nuttigen.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-09-27 05:19:11


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.