YouTuber Dutch Performante gast tijdens 10e Talententuin bij de Dru

– Tijdens de Talententuin in de SSP-Hal in de Dru in Ulft bieden Achterhoekse werkgevers carrièrekansen, uitdagende stages en banen voor starters aan in de setting van een informatieve beurs. De Talentuin-beurs is op vrijdag 25 november. De entree is gratis door online tickets te reserveren. Hoofdgast is de bekende YouTuber Dutch Performante.

Dat er genoeg interessante carrièrekansen voor jongeren in de Achterhoek te vinden zijn, dat is 25 november wel te zien tijdens deze feestelijke 10e editie van de Talententuin. Bij de Dru presenteren maar liefst 100 topwerkgevers zich aan jonge talenten voor stages, afstudeeropdrachten en banen. De Talententuin is een inspirerend evenement waar mooie verbindingen worden gelegd. Saai wordt het zeker niet. Bedrijven pakken groots uit en nemen diverse producten, gadgets en innovaties mee.

De Achterhoek kent unieke en aansprekende bedrijven waaronder diverse wereldmarkt spelers die vanuit de traditionele maakindustrie zeer innovatief zijn op het gebied van smart industry. Al deze bedrijven staan te popelen om jou als talent te ontmoeten. In tien jaar tijd is de Talententuin uitgegroeid tot hét grootste carrière evenement van de Achterhoek. Duizenden jongeren bezochten het evenement en een deel van hen heeft hier zelfs een stage, afstudeeropdracht of baan aan overgehouden! Kortom, de Talententuin is hét evenement om contacten te leggen, je talenten te ontwikkelen en je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Programma

De werkgevers pakken voor de 10e editie van de Talententuin goed uit. Er zijn inspirerende masterclasses en leerzame workshops te volgen. Alles ter voorbereiding op de volgende carrièrestap. Er is een sessie om jonge ondernemers te ontmoeten en Femme Tech Achterhoek te leren kennen. Voor starters een informatiestand om je carrière financieel gezond te beginnen en er zijn leuke activiteiten zoals een escaperoom en een foto maken voor op je CV.

Luister naar het inspirerende verhaal van de bekende Youtuber Dutch Performante.

Chahid Charrak, beter bekend als Dutch Performante, verliet voortijdig school en werkte als tiener in een pallethandel in Zeewolde en later in Litouwen. Op zijn achttiende keerde hij terug naar Nederland waar hij met behulp van zijn gespaarde geld zich stortte op de handel in tegels. Chahid werd een succesvol ondernemer in de sanitair- en tegelhandel. Vanaf 2019 is Chahid actief op Instagram, is hij ambassadeur van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en heeft hij een eigen kanaal op Youtube, onder de naam Dutch Performante. Met foto’s en filmpjes van zijn gouden Lamborghini, ontmoetingen met bekende YouTubers en het organiseren van online challenges weet hij in korte tijd meer dan 500.000 duizend volgers te genereren. Het luxueuze leven kwam Chahid niet aanwaaien, hij heeft er keihard voor moeten werken. de 32-jarige zakenman is een echte ondernemer en weet als geen ander dat je nooit moet opgeven. Hoe hij dit alles voor elkaar heeft gekregen, vertelt hij op 25 november tijdens de Talententuin.

De Talententuin is op 25 november van 11.00 uur tot 15.30 uur. Tickets zijn gratis te krijgen via www. talentenuinachterhoek.nl.

Ben je op zoek naar een stage, een afstudeeropdracht, een startersfunctie of ben je gewoon nieuwsgierig wat de bedrijven op de Talententuin allemaal te bieden hebben? Bezoek dan de Talententuin op 25 november!

Geschreven door 1Achterhoek op 2022-11-08 15:14:18


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.