Wim Daniëls en Tommy Wieringa in bibliotheek Winterswijk

WINTERSWIJK – Opnieuw presenteert de Bibliotheek Oost-Achterhoek een sprankelend programma voor de zondagmiddag in de Winterswijkse bibliotheek. Voor elke doelgroep wat wils, van lezingen tot workshops en meer. Zo opent taalkundige Wim Daniëls het nieuwe bibliotheekseizoen en houdt Tommy Wieringa een lezing.

In de bibliotheek ligt het programmaboekje klaar en ook online zijn de activiteiten te vinden én te reserveren: www.oostachterhoek.nl/zooo.

De opening van het najaarsseizoen gebeurt door Wim DaniëlsHet seizoen van ‘Zooo! In de bieb!’ wordt op zondag 8 september geopend met een lezing van de bekende taaldeskundige Wim Daniëls. De lezing begint om 14.00 uur.

Verder staan er dit najaar onder andere op het programma: Tech Sundays voor jongeren (in samenwerking met Boogiewoogie), voorstellingen voor jonge kinderen, een lezing van auteur Tommy Wieringa op 6 oktober, proeverijen (bijvoorbeeld met behulp van LEGO) voor kinderen én ouders.

En… dit jaar komt Sinterklaas, samen met Dikkie Dik, op bezoek in de bieb.ReserverenHet complete programma is te vinden op www.oostachterhoek.nl/zooo. Alle activiteiten voor kinderen zijn gratis te bezoeken, maar vol is vol.

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2024-07-02T07:08:30+02:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.