Van alles voor ’n gemoedelijk weekend met trekkers en spektakel

– Met de hoofdingrediënten mechanisch spektakel, muziek, kinderattracties en gezelligheid is het Achterhoekse dorp Nieuw-Wehl op zaterdagavond 29 en zondag 30 juli de uitvalsbasis voor ’n gemoedelijk weekend voor iedereen.

Op zaterdagavond 29 juli is het tractorspektakel te zien zijn op de verlichte wedstrijdbaan. Tegelijkertijd barst het feest los met de de Achterhoekse coverband Basement. Van de oude klassiekers tot aan de nieuwste popsongs en zelfs de meest foute nummers worden als muzikale meesterwerkjes uit de speakers gepompt.

Ideaal voor gezinnen

Zondag 30 juli begint de trekkertrekwedstrijd al vroeg: om 9:30 uur. Tijdens dit weekend gaan meer dan 80 deelnemers in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Tussendoor worden ook demo’s verreden. Voor de kinderen is er veel speelplezier te beleven. Wie wil er niet in een grote zandbak spelen of opgemaakt worden als prinses of stoere leeuw? Daarnaast zijn er diverse springkussens en is minisleepwagen. De Potige Smurf is weer present om ook de jongste onder ons hun eerste trekkertrekervaring te laten opdoen. Alles is overzichtelijk bij elkaar geplaatst zodat ouders hun kind niet uit het oog hoeven te verliezen.

Er zijn veel activiteiten te beleven tijdens de TrekkerTrek. – Foto: PR

Trekkertrek Nieuw-Wehl wordt gehouden aan de Mgr. Hendriksenstraat in Nieuw-Wehl. Kijk voor meer informatie op deze website of volg op Facebook.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-07-17 13:11:47


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.