Spraakmakende voetbalverhalen tijdens sponsoravond Marveld Toernooi

– De traditioneel geworden sponsoravond die voorafgaat aan het Internationale Marveld Toernooi kenmerkt zich door en verhalen vol bravoure over voetbalhoogstandjes en relletjes. Bekend schrijver en (sport)journalist Eddy van der Ley interviewde sportcommentator Sierd de Vos en Arnold Bruggink, technisch directeur bij FC Twente. Ook documentairemaker Lars Gierveld schoof aan tafel

De sponsoravond is een avond bedoeld voor alle sponsoren van het Internationaal Marveldtoernooi en die van SV Grol. De organisatie is ook tweeërlei: door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van Grol. De avond wordt gezien als een fantastische aftrap voor het voetbalweekend op Sportpark den Elshof in Groenlo.

In het sportcafé werd het publiek als vanouds weer getrakteerd op smakelijke verhalen op de avond. En met Sierd de Vos weet je het nooit. De commentator staat bekend om befaamde uitspraken en intro’s van voetbalwedstrijden. Arnold Bruggink gaf een inkijkje in zijn carrière: hoe hij het schopte van RKVV Stevo Geesteren tot voetbaldirecteur bij FC Twente. En Lars Gierveld vertelde over de gemaakte Zwarte Cross-film.
De avond werd met een humoristische Twentse toon afgesloten door Mathilde Geerts beter bekend als ‘Truus’ de echtgenote van ‘Kearl Gait’.

Geschreven door 1Achterhoek op 2023-06-02 15:48:16


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.