Professionele skaters komen voor workshops naar Aalten

– Professionele skaters uit heel het land komen op zondag 13 november naar Aalten om workshops te geven. Studenten van het Graafschap College hopen hiermee anderen enthousiast te maken voor de skatesport- en cultuur.

Er zijn ervaren en zelfs professionele skaters gevraagd, zoals Raimo Pastoor, Erbest Bent, Peter Leijenhorst en Leon Switzer om diverse workshops te geven zoals een skateboard-, inline skate- en stepworkshop. Naast deze workshops is er ook een graffitiworkshop, waar belangstellenden een eigen graffitikunstwerk kunnen maken. De skatewinkel Spoked Society is aanwezig om materialen te laten afstellen of nieuwe skatematerialen te kopen.

Het skate evenement is op zondag 13 november van 13.30 tot 16.00 uur. Na de inloop van een half uur kunnen liefhebbers gratis een uur lang deelnemen aan de diverse workshops. Daarna is er tijd en ruimte om de geleerde skills te showen op de skatebaan. Belangstellende deelnemers aan een workshop moeten zich opgeven via de QR code die op de flyers staat. De flyer hangt bij de skatebaan aan de Polstraat in Aalten. Mailen kan ook naar m.stronks@figulus-welzijn.nl of een app sturen naar 06-13312830.

Geschreven door Davie Klein Gunnewiek, Omroep Gelderland op 2022-11-04 09:15:33


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.