Nederland- Turkije op groot tv-scherm marktplein tijdens Zomerse Keidagen

LICHTENVOORDE – Ondernemersfonds Lichtenvoorde laat een groot televisiescherm van 3,5 meter plaatsen op het marktplein tijdens de Zomerse Keidagen. Op zaterdagavond kunnen bezoekers tijdens het uitgaan de EK-voetbalwedstrijd tussen Oranje en de Turken bekijken. De organisatie achter dit zomerse evenement in Lichtenvoorde verwacht een groot feest.

De Zomerse Keidagen is de opvolger van de bekende Zomermarkt in Lichtenvoorde. Op de zaterdag is overdag een groot springfestijn voor kinderen midden op de markt zijn. Tegen de avond is dit opgeruimd en zal muziek van een partyband op het podium worden afgewisseld met het kijken naar de kwartfinale wedstrijd Nederland-Turkije vanaf een groot tv-scherm op het plein. De wedstrijd is ook te volgen op schermen in diverse cafés in Lichtenvoorde.

De zaterdag start met een tweedekansenmarkt. Tijdens het aankomende Zomerse Keidagen-weekend is er een kermis en op zondag een grote snuisterijenmarkt. Winkels zijn op zondag vanaf 10 uur open. Er is tot diep in de avond live-muziek van partybands op het marktplein.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2024-07-04T08:04:32+02:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.