Na het dankbare succes van vorig jaar opnieuw Pak ‘m in-kerstpakketinzamelingsactie

– Velen verheugen zich op de Kerst. Maar er zijn ook inwoners die het rond deze dagen moeilijk hebben. Een helpende hand is dan welkom. Voor deze groep organiseert de WUh Pak ‘m in. In ieders omgeving zijn inwoners te vinden die men een kerstpakket gunt maar die nooit een pakket krijgen. Daar wil de WUh verandering in aanbrengen.

Er zijn inwoners die eigenlijk een kerstpakket verdienen, maar door omstandigheden er ook dit jaar geen krijgen. Denk hierbij aan de buurtjes die wat krapper zitten, de grootouders die altijd klaar staan of iemand die gewoon een rotjaar heeft gehad. Voor deze inwoners kun je het verschil maken. Geef ze op via pakumin@wuhwinterswijk.nl vermeld daarbij de naam, adres en samenstelling van het huishouden. De WUh zorgt er dan voor dat kort voor de kerst er anoniem een pakket bezorgd wordt. Of het nu gaat om het schenken van niet-bederfelijke voedingsmiddelen, warme kleding, speelgoed voor kinderen of persoonlijke verzorgingsproducten, ieders vrijgevigheid zal een wereld van verschil maken.

Inwoners die een doos willen schenken kunnen bij de WUh, Roelvinkstraat 2 of bij Benefiets, Weurden 4 een kerstdoos ophalen en deze doos op een later tijdstip daar weer gevuld inleveren. Als men goederen ter beschikking wil stellen kan dat ook. Geef bij Boogiewoogie of bij Benefiets jouw spulletjes af. Van al die spullen maakt de WUh een kerstpakket. Daarnaast is er op het gemeentekantoor aan de Stationsstraat een hoekje ingericht waar men zijn spullen anoniem kan achterlaten

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2023-11-08 15:58:07


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.