KSV volleybal dames 1 wint in nieuwe kleding van de sponsor

– De volleybal vrouwen uit Vragender hebben afgelopen vrijdagavond glansrijk gewonnen van Boemerang 2 uit Eibergen. KSV speelde thuis op ‘De Bult’ en won alle vier sets. Boemerang probeerde zich terug te vechten. Het lukte de vrouwen uit Eibergen regelmatig zeven of negen punten achterstand terug te brengen naar één of twee punten verschil.

In de tweede set werd de stand zelfs even gelijk. Maar het was KSV die krachtiger smashte en een betere serve in huis had. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen.

Voorafgaand aan de wedstrijd in Vragender bood Vincent Gosselink van Slagerij Gosselink nieuwe shirts aan. En zoals een echte slager betaamt, mocht het ook voor sponsoring aan de club een onsje meer zijn. De Lichtenvoordse slager gaf de vrouwen ook nieuwe trainingsjacks. Vincent Gosselink: “We vinden het als sponsor het verenigingsleven belangrijk. Niet alleen bij grote verenigingen zijn wij sponsor, maar ook voor verenigingen in Harreveld, Mariënvelde, Zieuwent en Vragender. En nu hebben een vijfjarig contract getekend met KSV volleybal dames 1. Het is een fanatiek team dat goed volleybal laat zien. Fanatiek gaan voor het vak is ook waar wij als slagerij voor staan. Niet alleen het slagersvak uitoefenen, maar dat ook uitstralen. Deze dames spelen met veel plezier. Dat straalt het hele team uit.”

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2022-12-03 10:07:42


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.