‘Dit jaar zitten er veel praktische en nuttige dingen in je kerstpakket’

– Bedrijven zijn al druk bezig met het samenstellen van de kerstpakketten, voor de komende feestdagen. Maar wat zijn de trends van dit jaar? Volgens Kranen Kerstpakketten uit Vorden spelen bedrijven vooral in op de actualiteit.

Anne Vera Balk vertelt over de trends in het radioprogramma van Jesse Sprikkelman. “Bedrijven willen medewerkers iets geven waar ze echt iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een pittenzak, een vuurkorf of een praktisch geschenk zoals een tas vol met nuttige boodschappen”, legt Balk uit. Aan de andere kant hebben veel bedrijven te maken met personeelstekorten. “En daarom is het behouden van goed personeel belangrijker dan ooit. Dat uit zich in de luxe geschenken zoals een wijnkoeler of een luxe tas.”

Niks weggooien

Ook in de kerstpakketten-wereld wordt aan het milieu gedacht. “Cadeaukaarten doen het ook goed. Daarmee kunnen mensen een cadeau uitkiezen op een website. Op deze manier wordt er helemaal niks weggegooid.” Daarnaast laten sommige bedrijven hun medewerkers ook kiezen tussen een kerstpakket of een cadeaukaart.

Beluister het gesprek met Anne Vera Balk van Kranen Kerstpakketten via Spotify

Geschreven door Jesse Sprikkelman op 2022-10-12 12:30:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.