Brevolk Beach 2023, natuurlijk bij de Slingeplas in Bredevoort

– Een zomertraditie onder volleyballers is het Brevolk Beach toernooi op langs het strand van de Slingeplas. Op 3 juni gaat dit alternatieve beachvolleybaltoernooi van start.

Dit evenement van volleybalvereniging Brevolk wordt gekenmerkt door gezelligheid, sportiviteit en dit alles op een prachtige locatie! Het ontbreekt er aan niets; Strand, water, zonneweiden, sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen en natuurlijk de Brevolk Beach Bar met koele drankjes en warme broodjes.

“Iedereen is welkom”, nodigt de organisatie volleyballers en toeschouwers uit. “Van CMV- en A-B-C-jeugd tot recreanten-, dames- en herenteams! Brevolk Beach is ook onderdeel van het Junior Beach Circuit. Het is een erkende bondswedstrijd. ga naar www.nevobo.nl voor meer informatie.

De kosten voor het toernooi bedragen 10 euro voor CMV teams en 15 euro voor ABC-jeugd. Dit is inclusief onbeperkt ranja. De dames- en herenteams betalen 22,50 euro (hier wordt 3×3 gespeeld) en mix teams 30 euro (hier wordt 4×4 gespeeld). Houd er rekening mee dat er voor parkeren bij de Slingeplas betaald dient te worden.

Het jeugdtoernooi vindt plaats in de ochtend, de start is ongeveer om 10.00 uur en het toernooi zal rond 13:00 uur overgaan in het seniorentoernooi. Tegen de avond zal de winnaar van het het Brevolk Beach toernooi bekend zijn. Volleyballers kunnen zich nog aanmelden voor het toernooi.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2023-05-15 12:35:31


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.