Albert Heijn in Aalten gaat ruim twee weken dicht voor afronding grote verbouwing

– De verbouwing en uitbreiding van Albert Heijn Aalten is al geruime tijd aan de gang. Zaterdag 12 augustus is de laatste dag dat de Aaltense Albert Heijn open is en dan sluit de supermarkt aan De Hoven 25 tijdelijk de deuren voor de laatste afbouwfase. De vernieuwde winkel omvat zo’n 2.800 vierkante meter en krijgt het allernieuwste concept. Het versaanbod wordt enorm uitgebreid en afrekenen gaat heel snel bij een van de veertien zelfscankassa’s. In het pand van Albert Heijn vind je straks ook de Gall & Gall en Banketbakkerij Kasper Paul. Op dinsdag 5 september om 13:00 uur wordt Albert Heijn Aalten officieel heropend door wethouder Ted Kok.

Het vertrouwde team van Albert Heijn Aalten staat vanaf dinsdag 5 september weer enthousiast voor je klaar. Eigen foto Albert Heijn Aalten.

Supermarktmanager Marcel Elting: “Klanten zullen écht verrast zijn. Onze winkel wordt meer dan twee keer zo groot en heel ruim van opzet. Er komen overzichtelijke afdelingen en brede gangpaden. We krijgen zelfs een eigen ondergrondse parkeergarage en bovendien zijn we van maandag tot en met zaterdag langer geopend. Wij vieren de opening graag samen met onze klanten en hopen iedereen te zien op 5 september. We zijn benieuwd naar alle reacties.”

Vers

De nieuwe supermarkt heeft een veel uitgebreider assortiment. Vooral het aanbod van verse producten is groter en gevarieerder, van sperziebonen en druiven tot de lekkerste verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Er zijn meer biologische en vega(n) producten en heerlijk vers sinaasappelsap tap je zelf met de nieuwe citruspers. Verder valt er ook voor ontbijt, lunch of borrel nog meer te kiezen. Bij de markthal vind je heel veel verschillende vleeswaren, kazen, harde worsten, salades en tapas. De bakkerijafdeling biedt een grote selectie vers afgebakken brood en met de nieuwe broodsnijmachine kun je snel en gemakkelijk je eigen stokbrood snijden.

Gemak

Bij alle producten komen elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie en afrekenen gaat erg snel bij een van de veertien zelfscankassa’s. Met de handscanner of mobiele telefoon kunnen klanten al tijdens het winkelen de producten scannen of dit in één keer doen op het zelfscanplein. Voor mensen die niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar voor hulp en advies. Betalen bij een gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk. “Kom gezellig langs op 5 september. Voor de eerste 100 klanten hebben we een leuke verrassing”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de laatste fase van de verbouwing ben je welkom bij de Albert Heijn aan de Dingstraat 34 in Winterswijk of in Lichtenvoorde aan de Varkensmarkt.

Geschreven door Redactie 1Achterhoek op 2023-08-02 12:28:27


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.