Kermis voor alle kinderen tijdens Zomerse Keidagen Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE – Kermis betekent feest in het dorp. En dat is niet voor elk kind betaalbaar. Dan kunnen ze alleen op een afstandje naar de lichtjes kijken vindt de organisatie van de Zomerse Keidag. Dankzij de gulle sponsoring van lokale bedrijven, kunnen alle kinderen van de basisscholen gratis naar de kermis. Ze krijgen twee kermismunten cadeau doen.

“We vinden het belangrijk dat elk kind de kans krijgt om te genieten van de kermis. De kermis is een leuke en traditionele beleving waar kinderen samen plezier kunnen maken. Met deze actie hopen we dat er voor alle basisschoolkinderen in Lichtenvoorde iets leuks te beleven is op de kermis tijdens de Zomerse Keidagen”, meldt de organisatie. De kermismunten worden uitgedeeld door de basisscholen.

De kermis is net als boodschappen en energie in de afgelopen jaren ook duurder geworden. “Dat snapt de organisatie van ondernemers ook. Exploitanten zijn ook gewoon ondernemers. Maar we wilden iets bedenken voor kinderen en hun gezinnen zodat ze plezier aan de kermis beleven”, zegt Madelon Kuijk. Op deze manier wil de organisatie van de Zomerse Keidagen de kermis en het evenement tot een succes maken.

De Zomerse Keidagen vinden plaats van 5 tot en met 7 juli op het evenementenplein in Lichtenvoorde. Dat is het parkeerplaats op de plek van de oude bibliotheek.
Naast de kermis zijn er nog tal van andere leuke activiteiten, zoals een braderie, een rommelmarkt, een prikkelarme kermis, een springevent en natuurlijk zoals elk jaar drie dagen live muziek op de markt.

“We hopen dat alle basisschoolkinderen in Lichtenvoorde naar de kermis komen en een geweldige tijd beleven” nodigen de Lichtenvoordse ondernemers uit.

Voor meer informatie over de Zomerse Keidagen kunt u terecht op de website.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2024-06-25T10:34:32+02:00


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.