Jan Gebbink (75) uit Vragender vermist in Zuid-Portugal: ‘Hij

VRAGENDER – De 75-jarige Jan Gebbink uit Vragender is op zijn vakantieadres in Albufeira, in het zuiden van Portugal vermist geraakt. Hij is op een onbewaakt ogenblik het hotel uitgelopen. Jan Gebbink heeft dementie en kan zelf niet terugkomen naar het hotel. Hij heeft geen telefoon bij zich, niemand kan hem bereiken. Zijn familie is vanuit Vragender naar hem op zoek. Dit meldt zijn dochter Simone op diverse social media kanalen. Ze roept op, wie Nederlanders kent die in en rond Albufeira verblijven de familie te helpen bij het zoeken naar haar vader. Wie wil helpen zoeken kan bellen naar 0031623066984.

Gebbink is met zijn vrouw en een bevriend stel op vakantie in Portugal. Ze verblijven in Hotel Do Cerro, waar hij gisteravond rond half zeven op een onbewaakt moment het hotel uit gelopen is, legt dochter Simone uit. Simones moeder is direct met de vrienden gaan zoeken maar tot nu toe nog zonder resultaat.

Het hotel waar Jan Gebbink met zijn vrouw en vrienden verbleef, heet Do Cerro, Rua Zamora Barros 8200. Jan is 1.80 meter lang, grijze haren. Op het moment van de verdwijning droeg hij een lichtblauwe broek met een overhemd en een donkerblauwe trui erover.

Wie tips heeft kan mailen naar simonegebbink@hotmail.com. En indien mensen Jan Gebbink vinden, bel dan naar de politie.

Geschreven door Eveline Zuurbier op 2024-04-30 10:21:02


Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@1achterhoek.nl.